Cornerstone forlag kampanje 2020+2022

400 kr

Kampanjepris på de to antologiene som har kommet ut i forbindelse med Bergen Dramatikkfestival!

Den andre utgaven av Bergen Dramatikkfestival går av stabelen 25.-28. august 2022. Etter brakdebuten i 2020 er festivalen klar med et nytt og ambisiøst festivalprogram med ny scenetekst som utgangspunkt for kunstneriske, faglige og sosiale begivenheter. Cornerteateret på Møhlenpris er festivalens hovedbase, men i år vil det også være visninger og arrangementer på Den Nationale Scene og andre steder i Bergen.

Antologien JEG PLUKKER OPP EN STEIN OG PUTTER DEN I LOMMA gis ut i forbindelse med Bergen Dramatikkfestival 2022. Her kan tekstene som presenteres på festivalen oppleves i bokform. Hvert bidrag etterfølges av en spørsmålsrekke der dramatikerne sier noe om hva som dro i gang teksten, hvordan teksten er annerledes på papiret og i scenerommet, og hvilke tradisjoner og inspirasjoner de påvirkes av eller går i forhandling med i arbeidet sitt. Redaktør for boka er Idun Vik.

Antologien SETT HERFRA ER ALT ANNERLEDES ble gitt ut i forbindelse med Bergen Dramatikkfestival 2020. Også denne boken består av tekstene som ble presentert på festivalen. Redaktører for boka er Idun Vik og Elin Grinaker.

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Om utgiveren:

I forbindelse med Bergen Dramatikkfestival 2020 opprettet Cornerstone et eget forlag som utgir antologien SETT HERFRA ER ALT ANNERLEDES. Her kan alle tekstene som presenteres på festivalen oppleves i bokform. Cornerstone regner med å utgi en antologi annethvert år, i forbindelse med biennalen Bergen Dramatikkfestival. Neste utgave planlegges i august 2022.

cornerstones.no


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny