Cornerstone forlag kampanje 2020+2022

400 kr

Kampanjepris på de to antologiene som har kommet ut i forbindelse med Bergen Dramatikkfestival!

Den andre utgaven av Bergen Dramatikkfestival går av stabelen 25.-28. august 2022. Etter brakdebuten i 2020 er festivalen klar med et nytt og ambisiøst festivalprogram med ny scenetekst som utgangspunkt for kunstneriske, faglige og sosiale begivenheter. Cornerteateret på Møhlenpris er festivalens hovedbase, men i år vil det også være visninger og arrangementer på Den Nationale Scene og andre steder i Bergen.

Antologien JEG PLUKKER OPP EN STEIN OG PUTTER DEN I LOMMA gis ut i forbindelse med Bergen Dramatikkfestival 2022. Her kan tekstene som presenteres på festivalen oppleves i bokform. Hvert bidrag etterfølges av en spørsmålsrekke der dramatikerne sier noe om hva som dro i gang teksten, hvordan teksten er annerledes på papiret og i scenerommet, og hvilke tradisjoner og inspirasjoner de påvirkes av eller går i forhandling med i arbeidet sitt. Redaktør for boka er Idun Vik.

Antologien SETT HERFRA ER ALT ANNERLEDES ble gitt ut i forbindelse med Bergen Dramatikkfestival 2020. Også denne boken består av tekstene som ble presentert på festivalen. Redaktører for boka er Idun Vik og Elin Grinaker.

1 på lager (kan restbestilles)

Om utgiveren:

I forbindelse med Bergen Dramatikkfestival 2020 opprettet Cornerstone et eget forlag som utgir antologien SETT HERFRA ER ALT ANNERLEDES. Her kan alle tekstene som presenteres på festivalen oppleves i bokform. Cornerstone regner med å utgi en antologi annethvert år, i forbindelse med biennalen Bergen Dramatikkfestival. Neste utgave planlegges i august 2022.

cornerstones.no


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny