Marius Lien

Kampen om sjela

299 kr

Av og til virker det som om fotballen – altså selve idretten – balanserer på kanten av stupet. Arbeidere dør i tusentall under VM-forberedelser. Saudi-Arabia kjøper opp Newcastle United FC. FIFA har i flere tiår vært gjennomsyret av korrupsjon. De rikeste klubbene i verden vil lage egne ligaer som gjør dem enda rikere. Samtidig prøver de nasjonale fotballforbundene å gi inntrykk av at alt er normalt. På motsatt side står supporterne, som ønsker seg en ren og rettferdig idrett, og midt imellom står klubbene.
Siden oppstarten i 2009 har det norske fotballtidsskriftet Josimar satt kritisk søkelys på alle sider ved fotballen. Samtidig har bladet skildret den intense kjærligheten som gjør at supportere og spillere vier livene sine til kampen om ballen.

Boka «Kampen om sjela» har samlet noen av de beste Josimar-artiklene, fra årene 2009-2021.

Bidragsytere

Marius Lien

3 på lager

Om utgiveren:

Josimar er et uavhengig, månedlig tidsskrift som dekker norsk og internasjonal fotball som fagfelt, kulturfenomen, samfunnsaktør og forretningsområde. Tidsskriftet kom med sin første utgave i april 2009.

Josimar er et et tidsskrift som tar deg med bak overskriftene. Josimar viser fotballens storhet, men også dens skyggesider. I Josimar kan du lese om fotballens historie, spillets taktiske endringer, treningsmetodikk og spillestil, supporterkultur og om fotballens rolle i verdenssamfunnet. Og ikke minst driver Josimar viktig kritisk og etterforskende journalistikk i en bransje som preges av store summer og dobbeltroller blant sentrale aktører.


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny