Robin Cousin

Milliarder av speil

300 kr

I en nær fremtid har klimaendringene og den økologiske krisen fått stor innvirkning på dagliglivet. Mens alle forsøker å beholde troen på frem-
tiden, forårsaker astrofysikeren Cécilia Bressler en global omveltning; hun oppdager en planet 45 lysår unna, med lys som ligner dem man finner på romfoto av storbyer.

Dette er en spenningsfortelling som undersøker våre valg i en tid med store endringer, der vitenskapen både oppmuntrer til å holde hodet kaldt og å handle.

Om forfatteren:

Robin Cousin er født i 1984. Som barn bygde han roboter av fyrstikker og radiostyrte biler, lagde filmer med plastelina og tegneserier. Senere startet han forlaget Les Machines. Han deltok i organiseringen av parallellfestivalen F.OFF til den internasjonale tegneseriefestivalen i Angoulême, stedet der han også tok sin master i tegneserie på kunstakademiet. Blant spørsmålene som holder han våken om natten er: Kan en datamaskin imitere et menneskelig vesen? Hvor mye makt skal vi overlate til maskiner?

Pressen skriver:
«[…] ei spanande intrige som både er satirisk og full av skarpe observasjonar.»
– Asle Sætre, serienett.no

«Igjen har jeg lest en interessant og medrivende fortelling som uten moralisme berører viktige problemer med enormt skade­potensial.»
– Leif Ekle, nrk.no

«Kort fortalt er Milliarder av speil en skarp liten fabel, som kan leses med glede av alle med sans for science fiction, satire eller tegneserier.»
– Øyvind Holen, Dagens Næringsliv

«[Cousin] lykkes med å gi en stemme til ulike deler av samfunnet […] og til å fremstille deres perspektiv og synspunkter uten fordommer. […] I denne tankevekkende tegneserien oppmuntrer forfatteren oss til ikke å miste håpet, og til å handle før det er for sent.»
– Iris Nguyên Duy, Empirix

 

3 på lager

Om utgiveren:

EPIC.NO

epic.no er en portal for små utgivelser: bøker, lp’er, tegneserier, spill og ymse påfunn og innfall.

epic.no står i ledtog med Torggata Blad.

epic.no


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny