Sandra Lillebø

Parallell 9: DET MATERIELLE LIVET

100 kr

Parallell 9 er en respons på utstillingen Invitert (5): etse hogge fylle banke vente av Sverre Gullesen & Jamila Drott (19.08.–02.10.2022)

Sandra Lillebø (f. 1978) debuterte som forfatter i 2011 med diktsamlingen Navnet på den ensomme er frigitt, etterfulgt av diktsamlingen Alt skal skinne og blø i 2016. Tingenes tilstand er hennes første roman og ble gitt ut av Oktober forlag i 2020.

1 på lager

Om utgiveren:

I serien Parallell inviteres forfattere til å skrive frittstående tekster til pågående utstillinger på KRAFT. Den subjektive erfaringen i møte med kunsten skaper grunnlaget for forfatternes frie utforming. Bøkene utgis av forlaget KRAFT Press, trykkes på Pamflett i Bergen på risograf og designes av Studio Boi.

KRAFT Press er et eget forlag med formål å utvide og forsterke KRAFT Bergen som et kunnskapssenter og visningssted for samtidig kunsthåndverk. Dette tar form av ulike tekst- og kunstpublikasjoner tilknyttet utstillingsvirksomheten, som sikter mot å tilgjengeliggjøre et bredt spekter og inngangsportaler innen feltet. KRAFT Press sin første satsing er serien Parallell.


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny