Runo Isaksen: Bergensduologien
Runo Isaksen

Pocketpakke

198 kr

Pocketpakke: «Bergensduologien» med to romaner av Runo Isaksen i pocket for kr 279,- til sammen (spar 19 kr). Om du ønsker signerte utgaver, skriv det i kommentarfeltet ved kjøp!

En perfekt dag

Tenk deg at du er helt fri og får følgende utfordring: Å skissere hvordan din perfekte dag ser ut, fra du våkner til du sovner. Hvem våkner du med? Hvor? Du er helt fri nå – og du dikter din egen perfekte dag.

Handlingen i En perfekt dag går over én dag. Det kan godt bli den dagen da hovedpersonen Ask ikke lenger bare dikter sitt eget liv, men handler også.

Noen har endelig funnet meg

​«Du kan tenke deg at du blir syk og innlagt på sykehus: Hvem kommer til å besøke deg da? Har du nok nære mennesker der ute? Du kan ligge på et sykehus og ingen kommer; det er mulig. Hvorfor er det ingen som kommer? renner det gjennom Ask, han rykker til og sperrer opp øynene.»

Slik åpner Noen har endelig funnet meg: en roman om minner og tilstedeværelse, kjærlighet og visjoner; om mulighetene for å etablere et lyst liv.

Emner

Bidragsytere

Runo Isaksen

Om utgiveren:

Teft forlag ble etablert i Bergen i 2021, av forfatteren og litteraturviteren Runo Isaksen. Ideen er å utvide gradvis, med flere spennende forfattere og utgivelser.

teftforlag.no


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny