Teft forlag ble etablert i Bergen i 2021, av forfatteren og litteraturviteren Runo Isaksen. Ideen er å utvide gradvis, med flere spennende forfattere og utgivelser.

teftforlag.no


Runo Isaksen: Om tre dager er jeg fri

199 kr
Om du ønsker signert utgave, skriv det i kommentarfeltet ved kjøp!

Bergen 2021: Mens korona herjer, står Synna framfor sitt store gjennombrudd. Hun har det kunstneriske ansvaret for et nytt og egenartet hotell i Bergen sentrum, og handlingen leder opp mot hotellåpningen. Det blir snart klart at ikke alt er som det burde være. 

 Handlingen drives fram av fire personer som står Synna nær.

  •  Synnas bestevenninne Elvira har det meste, men savner det viktigste: kjærligheten. Finner hun den nå, eller glipper den igjen?
  • Charlie er sønn av forretningsmannen Konrad Riber. Nå, med farens uventede satsing på hotelldrift, er hans store sjanse kanskje endelig her?
  • Synnas mor Jakobine lever i utenforskap, og dels i livsløgn. Hun kjemper for sin verdighet.
  • Synnas bestemor Maja har alltid hatt omsorg for andre. Om tre dager er hun fri, forhåpentligvis.

Historiene deres kretser om hvem Synna er og hva hun betyr for hver enkelt av dem: beundring, hengivelse og kjærlighet, forvirring, svik og anger. Historiene fletter seg inn i hverandre, og flere sannheter blir avdekket.

Om tre dager er jeg fri er en roman om drømmer, visjoner og lengsler, men også om stengsler – og hvor lett vi kan bli vår egen verste fiende. Om hvor uløselig og sårbart vi er knyttet sammen, og hvor lite som skal til for å skade, men også løfte hverandre.

Bidragsytere

Runo Isaksen

32 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny