Tre romaner av Runo Isaksen

Tre romaner av Runo Isaksen

379 kr

Full pakke med Om tre dager er jeg fri (innbundet), En perfekt dag (pocket) og Noen har endelig funnet meg (pocket). Om du ønsker signerte utgaver, skriv det i kommentarfeltet ved kjøp!

Mer om de tre romanene:

Om tre dager er jeg fri 

Om tre dager er jeg fri er en roman om drømmer, visjoner og lengsler, men også om stengsler – og hvor lett vi kan bli vår egen verste fiende. Om hvor uløselig og sårbart vi er knyttet sammen, og hvor lite som skal til for å skade, men også løfte hverandre. Om løgner og ikke-kommunikasjon, men også om nødvendigheten av å si det som er å si.

En perfekt dag

Tenk deg at du er helt fri og får følgende utfordring: Å skissere hvordan din perfekte dag ser ut, fra du våkner til du sovner. Hvem våkner du med? Hvor? Du er helt fri nå – og du dikter din egen perfekte dag.

Handlingen i En perfekt dag går over én dag. Det kan godt bli den dagen da hovedpersonen Ask ikke lenger bare dikter sitt eget liv, men handler også.

Noen har endelig funnet meg

​«Du kan tenke deg at du blir syk og innlagt på sykehus: Hvem kommer til å besøke deg da? Har du nok nære mennesker der ute? Du kan ligge på et sykehus og ingen kommer; det er mulig. Hvorfor er det ingen som kommer? renner det gjennom Ask, han rykker til og sperrer opp øynene.»

Slik åpner Noen har endelig funnet meg: en roman om minner og tilstedeværelse, kjærlighet og visjoner; om mulighetene for å etablere et lyst liv.

Bidragsytere

Runo Isaksen

Om utgiveren:

Teft forlag ble etablert i Bergen i 2021, av forfatteren og litteraturviteren Runo Isaksen. Ideen er å utvide gradvis, med flere spennende forfattere og utgivelser.

teftforlag.no


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny