Am I too loud?

450 kr

Am I too loud? viser Anne Tveit Knutsens mest sentrale arbeider fra serien Am I too loud, men også andre tidligere verk, med tydelig relevans til tematikken.

Kunstneren jobber hovedsaklig med video og film som medium, men bokformatet gir muligheter som film og video ikke gir, og hun ønsker å gi betrakteren muligheten til å se arbeidene sine i denne nye konteksten.

Foruten egne tekster, er det eksterne tekster av blant annet Kjetil Røed («Bilder som frigjør. Om Anne Tveit Knutsens kunst») og Kari Martinsen («Den lyttende samtalen»).

Design og foto : Marianne Vigtel Hølland /Slow Design Studio

Boken har hardcover omslag, trådheftet innbinding med åpen rygg. Preget tittel og smussomslag. Boka er tospråklig; Norsk og Engelsk

8 på lager

Om utgiveren:

Anne Tveit Knutsen (f.1961) Bor og arbeider i Bergen. Knutsen tok hovedfag ved Kunsthøgskolen i Bergen i 2004. At hun også er utdannet sykepleier er med på å prege hennes kunstnerskap. Hun fokuserer på mennesker i ulike livssituasjoner og brenner for at mennesker, uansett ressurser, livssituasjon og posisjoner, skal bli møtt med samme respekt i samfunnet.


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny