Fotografi ble første gang utgitt i 1967 og er Norges viktigste fototidsskrift. Fotografi er det eneste forumet som fremmer norsk og skandinavisk fotografi til et bredt publikum. Gjennom vårt tidsskrift, fotobøker, debatter og andre arrangementer ønsker vi å synliggjøre hva som foregår i det fotografiske miljøet og være en kanal hvor etablerte og nye fotografer får presentert seg og sitt arbeid.

Norge er i dag i en unik posisjon ved å faktisk ha et kvalitetstidsskrift i et marked hvor interessen for fotografi er økende. Fotografi er eneste kanal som søker å øke den generelle kunnskapen om mediet i Norge. Fotografi tar også for seg internasjonalt og historisk materiale, da vi synes det er viktig å være orientert om mediets utvikling og rike arv.

Inngående kjennskap til det fotografiske håndverk er et nødvendig fundament for alle fotografer. Men det er bildene og ikke utstyret som skal inspirere oss. Fotografi legger stor vekt på å vise fotografiske bilder, ettersom nettopp inspirasjonen er selve motoren for hvordan Fotografi drives. Det er redaksjonens levende interesse og entusiasme for det fotografiske bildet som bærer utgivelsen av Fotografi.

fotografi.no

Fotografi 01/2022

105 kr

Årets første utgave av Fotografi ute nå!

Møt Jamie Hawkesworth som har fått stor oppmerksomhet for sin siste bok. Vi tok en prat med fotografen når han besøkte Nordic Light med sin siste utgivelse «The British Isles».

Du kan også møte Tesla Severin som ble lei den moderne skandinaviske smaken med hvitt, beige og grått. Hun sa opp jobben og begynte for seg selv, og åpnet opp en verden full av farger.

Vi har også møtt Jonas Bjerre-Poulsen som med enkle former og klassisk komposisjon formidler et nesten minimalistisk fotografi. Han går gjerne tilbake til den puritanske skandinaviske bondetradisjonen for å finne sitt uttrykk.

I tema-spalten har vi også sett på arkitekturfotorafi, og invitert Åke E:son Lindman, Kim Høltermand og Jiri Havran til å dele noen tanker og fotografier rundt sitt eget arbeid.
tillegg kan du lese våre faste spalter:

• Mitt Utstyr: I denne utgaven er det Hilde Honerud som viser hva hun har i kamerabagen
• Profil: Vi har møtt Jonas Bendiksen som er har fått mye oppmerksomhet i kjølvannet av boken «The Book of Veles»
• Klassikeren: Vi viser fotografier fra Marie Høeg, en av de norske, kvinnelige fotopionerene
• Norges Fotografforbund: NFF presenterer fotograf Liv-Unni Tveitane
• Fotobøker: Vi har tatt en prat med Freddy Denaës som står bak forlaget Editions de l’oeil
• Mitt viktigste bilde: Damian Heinisch deler et fotografi som har en spesiell personlig betydning
• Ti spørsmål: Denne gangen er det Giulia Mangione som har mottatt stafett-pinnen

9 på lager (kan restbestilles)

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny