Fotografi ble første gang utgitt i 1967 og er Norges viktigste fototidsskrift. Fotografi er det eneste forumet som fremmer norsk og skandinavisk fotografi til et bredt publikum. Gjennom vårt tidsskrift, fotobøker, debatter og andre arrangementer ønsker vi å synliggjøre hva som foregår i det fotografiske miljøet og være en kanal hvor etablerte og nye fotografer får presentert seg og sitt arbeid.

Norge er i dag i en unik posisjon ved å faktisk ha et kvalitetstidsskrift i et marked hvor interessen for fotografi er økende. Fotografi er eneste kanal som søker å øke den generelle kunnskapen om mediet i Norge. Fotografi tar også for seg internasjonalt og historisk materiale, da vi synes det er viktig å være orientert om mediets utvikling og rike arv.

Inngående kjennskap til det fotografiske håndverk er et nødvendig fundament for alle fotografer. Men det er bildene og ikke utstyret som skal inspirere oss. Fotografi legger stor vekt på å vise fotografiske bilder, ettersom nettopp inspirasjonen er selve motoren for hvordan Fotografi drives. Det er redaksjonens levende interesse og entusiasme for det fotografiske bildet som bærer utgivelsen av Fotografi.

fotografi.no

Fotografi 02/2021

105 kr
I årets andre utgave av Fotografi kan du møte en av verdens fremste motefotografer. Mikael Jansson gjør store produksjoner for klienter som Vogue, Harper’s Bazaar og Louis Vuitton. Du kan også møte den finske fotografen Aapo Huhta som mottok den finske prisen «Young Artist of the Year» i 2020, en pris som henger høyt i vårt naboland. Vi har også tatt en prat med Morten Løberg som i høst kunne feire 40-årsjubileum for sin debututstilling, noe som ble markert med en jubileumsutstilling i Asker Kunstforening. Les dette og mye mer i siste utgave av Fotografi!

6 på lager (kan restbestilles)

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny