Fotografi ble første gang utgitt i 1967 og er Norges viktigste fototidsskrift. Fotografi er det eneste forumet som fremmer norsk og skandinavisk fotografi til et bredt publikum. Gjennom vårt tidsskrift, fotobøker, debatter og andre arrangementer ønsker vi å synliggjøre hva som foregår i det fotografiske miljøet og være en kanal hvor etablerte og nye fotografer får presentert seg og sitt arbeid.

Norge er i dag i en unik posisjon ved å faktisk ha et kvalitetstidsskrift i et marked hvor interessen for fotografi er økende. Fotografi er eneste kanal som søker å øke den generelle kunnskapen om mediet i Norge. Fotografi tar også for seg internasjonalt og historisk materiale, da vi synes det er viktig å være orientert om mediets utvikling og rike arv.

Inngående kjennskap til det fotografiske håndverk er et nødvendig fundament for alle fotografer. Men det er bildene og ikke utstyret som skal inspirere oss. Fotografi legger stor vekt på å vise fotografiske bilder, ettersom nettopp inspirasjonen er selve motoren for hvordan Fotografi drives. Det er redaksjonens levende interesse og entusiasme for det fotografiske bildet som bærer utgivelsen av Fotografi.

fotografi.no

Fotografi 03/2021

105 kr

I denne utgaven av Fotografi har Michael Dee sett nærmere på Lars Tunbjörk og hans bøker, en banebryter innen fotografi i Skandinavia. Elin Berge er en svensk fotograf fra den yngre generasjon som har gjort en rekke spennende prosjekter – ofte med kvinnens perspektiv som utgangspunkt. I denne utgaven har vi også tatt en prat med GT Nergaard som i mange år jobbet som kommersiell fotograf, men som i de siste årene har vært rektor ved Fotofagskolen i Trondheim. Han er aktuell med sin første bok, «Storvatn». Klassikeren i denne utgaven er John Olav Riise. Han brakte et helt nytt billedspråk inn i norsk fotografi i forrige århundre. Tonje Buer, gallerist med lang fartstid i bransjen åpnet i fjor høst Buer Gallery i Oslo med stor suksess. Vi har tatt en prat med henne.

14 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny