Fotografi ble første gang utgitt i 1967 og er Norges viktigste fototidsskrift. Fotografi er det eneste forumet som fremmer norsk og skandinavisk fotografi til et bredt publikum. Gjennom vårt tidsskrift, fotobøker, debatter og andre arrangementer ønsker vi å synliggjøre hva som foregår i det fotografiske miljøet og være en kanal hvor etablerte og nye fotografer får presentert seg og sitt arbeid.

Norge er i dag i en unik posisjon ved å faktisk ha et kvalitetstidsskrift i et marked hvor interessen for fotografi er økende. Fotografi er eneste kanal som søker å øke den generelle kunnskapen om mediet i Norge. Fotografi tar også for seg internasjonalt og historisk materiale, da vi synes det er viktig å være orientert om mediets utvikling og rike arv.

Inngående kjennskap til det fotografiske håndverk er et nødvendig fundament for alle fotografer. Men det er bildene og ikke utstyret som skal inspirere oss. Fotografi legger stor vekt på å vise fotografiske bilder, ettersom nettopp inspirasjonen er selve motoren for hvordan Fotografi drives. Det er redaksjonens levende interesse og entusiasme for det fotografiske bildet som bærer utgivelsen av Fotografi.

fotografi.no

Fotografi 03/2022

105 kr

Intervju med den britiske fotografen AdeY. Hans bok «Uncensored» er ikke bare en presentasjon av hans arbeid, men
også en kommentar til den sensuren som rammer en rekke kunstnere på sosiale medier.
Intervju med Elizaveta Porodina som har utstilling på Fotografiska i Stockholm. Hennes motebilder er et fargerikt univers.
Vi har møtt lederen i PK, Marte Christensen, for en prat om pressefotografiet og de kvinnelige fotografenes plass i både redaksjonene, og i Årets bilde-konkurransen.
Tema: «Kropp, kjønn og identitet». Fotografene som er invitert er Paulina Tamara, Monika Macdonald, Lill-Ann Chepstow-Lusty og Åsa Kalmér & Jörgen Hjerdt

30 på lager (kan restbestilles)

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny