Fotografi ble første gang utgitt i 1967 og er Norges viktigste fototidsskrift. Fotografi er det eneste forumet som fremmer norsk og skandinavisk fotografi til et bredt publikum. Gjennom vårt tidsskrift, fotobøker, debatter og andre arrangementer ønsker vi å synliggjøre hva som foregår i det fotografiske miljøet og være en kanal hvor etablerte og nye fotografer får presentert seg og sitt arbeid.

Norge er i dag i en unik posisjon ved å faktisk ha et kvalitetstidsskrift i et marked hvor interessen for fotografi er økende. Fotografi er eneste kanal som søker å øke den generelle kunnskapen om mediet i Norge. Fotografi tar også for seg internasjonalt og historisk materiale, da vi synes det er viktig å være orientert om mediets utvikling og rike arv.

Inngående kjennskap til det fotografiske håndverk er et nødvendig fundament for alle fotografer. Men det er bildene og ikke utstyret som skal inspirere oss. Fotografi legger stor vekt på å vise fotografiske bilder, ettersom nettopp inspirasjonen er selve motoren for hvordan Fotografi drives. Det er redaksjonens levende interesse og entusiasme for det fotografiske bildet som bærer utgivelsen av Fotografi.

fotografi.no

Fotografi 04/2021

105 kr

I Fotografis sommernummer kan du blant annet lese et intervju med Mads Nissen som i år for andre gang vant World Press Photo – verdens beste pressefoto.
Vi har også snakket med Senta Simond som jobber for blader som Dazed, Purple og Vogue. I 2018 publiserte hun sin første bok, Rayon Vert, med portretter av kvinner i sin nære omgangskrets. Noen av Norges fremste kvinnelige fotografer utforsker mannen med hjelp av kameralinsen i prosjektet The Female Gaze. I vår samlerspalte har vi snakke tmed Birgitte Christin Schiøth som har fotografi som sitt spesialfelt hos auksjonshuset Blomqvist

4 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny