Fotografi ble første gang utgitt i 1967 og er Norges viktigste fototidsskrift. Fotografi er det eneste forumet som fremmer norsk og skandinavisk fotografi til et bredt publikum. Gjennom vårt tidsskrift, fotobøker, debatter og andre arrangementer ønsker vi å synliggjøre hva som foregår i det fotografiske miljøet og være en kanal hvor etablerte og nye fotografer får presentert seg og sitt arbeid.

Norge er i dag i en unik posisjon ved å faktisk ha et kvalitetstidsskrift i et marked hvor interessen for fotografi er økende. Fotografi er eneste kanal som søker å øke den generelle kunnskapen om mediet i Norge. Fotografi tar også for seg internasjonalt og historisk materiale, da vi synes det er viktig å være orientert om mediets utvikling og rike arv.

Inngående kjennskap til det fotografiske håndverk er et nødvendig fundament for alle fotografer. Men det er bildene og ikke utstyret som skal inspirere oss. Fotografi legger stor vekt på å vise fotografiske bilder, ettersom nettopp inspirasjonen er selve motoren for hvordan Fotografi drives. Det er redaksjonens levende interesse og entusiasme for det fotografiske bildet som bærer utgivelsen av Fotografi.

fotografi.no

Fotografi 05/2021

105 kr

Fotografi #5 2021 ute nå!
Møt Alec Soth som er aktuell til årets Nordic Light-festival i Kristiansund. Soth har etablert seg som en av verdens mest spennende fotografer som jobber i grenselandet mellom kunst og dokumentar. Vi tok en prat om det å finne sin egen identitet som fotograf.
Du kan også møte Jon Gorospe som jobber med lange og sammensatte prosjekter. Hans arbeider befinner seg i ytterkant av fotografiets språk og prosjektene handler i stor grad om det antroposofiske landskapet – hvordan vi oppfører oss i, og tilpasser oss plassen rundt oss.
Vi har også møtt Kim Nygård som til daglig jobber som fotograf i Adresseavisen. Gjennom en reportasjetur ble han kjent med engasjementet rundt vindkraftutbyggingen i fylket og han ønsket å gå dypere i historien. Over 40 reportasjereiser senere gis nå boken «Vindkast» ut på Adresseavisens forlag.
I hvert nummer av Fotografi finner du også en tema-sak og i denne utgaven er temaet «Aktivisme» hvor vi viser arbeider av Javad M. Parsa, Adrian Bugge og Marie Hald.
Dette og mye mer kan du lese om i Fotografi #5 2021

Emner

11 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny