Fotografi 05/2021

105 kr

Fotografi #5 2021 ute nå!
Møt Alec Soth som er aktuell til årets Nordic Light-festival i Kristiansund. Soth har etablert seg som en av verdens mest spennende fotografer som jobber i grenselandet mellom kunst og dokumentar. Vi tok en prat om det å finne sin egen identitet som fotograf.
Du kan også møte Jon Gorospe som jobber med lange og sammensatte prosjekter. Hans arbeider befinner seg i ytterkant av fotografiets språk og prosjektene handler i stor grad om det antroposofiske landskapet – hvordan vi oppfører oss i, og tilpasser oss plassen rundt oss.
Vi har også møtt Kim Nygård som til daglig jobber som fotograf i Adresseavisen. Gjennom en reportasjetur ble han kjent med engasjementet rundt vindkraftutbyggingen i fylket og han ønsket å gå dypere i historien. Over 40 reportasjereiser senere gis nå boken «Vindkast» ut på Adresseavisens forlag.
I hvert nummer av Fotografi finner du også en tema-sak og i denne utgaven er temaet «Aktivisme» hvor vi viser arbeider av Javad M. Parsa, Adrian Bugge og Marie Hald.
Dette og mye mer kan du lese om i Fotografi #5 2021

Emner

11 på lager

Om utgiveren:


Fotografi ble første gang utgitt i 1967 og er Norges viktigste fototidsskrift. Fotografi er det eneste forumet som fremmer norsk og skandinavisk fotografi til et bredt publikum.

fotografi.no

Kjøp abonnement her!

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny