Fotografi 05/2021

105 kr

Fotografi #5 2021 ute nå!
Møt Alec Soth som er aktuell til årets Nordic Light-festival i Kristiansund. Soth har etablert seg som en av verdens mest spennende fotografer som jobber i grenselandet mellom kunst og dokumentar. Vi tok en prat om det å finne sin egen identitet som fotograf.
Du kan også møte Jon Gorospe som jobber med lange og sammensatte prosjekter. Hans arbeider befinner seg i ytterkant av fotografiets språk og prosjektene handler i stor grad om det antroposofiske landskapet – hvordan vi oppfører oss i, og tilpasser oss plassen rundt oss.
Vi har også møtt Kim Nygård som til daglig jobber som fotograf i Adresseavisen. Gjennom en reportasjetur ble han kjent med engasjementet rundt vindkraftutbyggingen i fylket og han ønsket å gå dypere i historien. Over 40 reportasjereiser senere gis nå boken «Vindkast» ut på Adresseavisens forlag.
I hvert nummer av Fotografi finner du også en tema-sak og i denne utgaven er temaet «Aktivisme» hvor vi viser arbeider av Javad M. Parsa, Adrian Bugge og Marie Hald.
Dette og mye mer kan du lese om i Fotografi #5 2021

Emner

11 på lager

Om utgiveren:


Fotografi ble første gang utgitt i 1967 og er Norges viktigste fototidsskrift. Fotografi er det eneste forumet som fremmer norsk og skandinavisk fotografi til et bredt publikum.

fotografi.no

Tegn abonnement her!

Merk:
Lenken fører til en ekstern nettside. Tekstallmenningen har ikke abonnementshåndtering for dette tidsskriftet.

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny