H magasin nr 02/2024

149 kr

Temaet for årets andre nummer av H magasin er «Sammen».

Vi lever i en stadig mer splittet verden. Hva var det som gikk galt? Når ble «det store vi» til en så vanskelig størrelse?

Og hva skjer når fellesskapet brister? Dette tar vi for oss i to saker om skilsmisse. Den ene handler om havariet av et ekteskap, den andre om konsekvensene et samlivsbrudd kan ha for barna som er involvert.

Vi utforsker også ulike former for samhørighet. I saken «Når den digitale vennen dør» forteller gamer Kai Simon om sin sorg etter tapet av medspiller og venn Mats «Ibelin» Steen.

Vi stiller også spørsmålet «Hvem sa at man må være av samme art for å leve sammen»? Og får svar fra hund, katt, geit, esel, miniatyrhest og bie-eier Kelly Neal.

Vi forteller historiene om to usannsynlige vennskap som trosser to av vår tids mest opphetede konflikter. Og vi tar for oss det som kanskje er ditt aller viktigste fellesskap: Det du (forhåpentligvis?) har med deg selv.

46 på lager

Om utgiveren:


H magasin er et magasin om å være menneske. I hver utgave presenterer vi et utvalg saker som vi håper vil berøre, opplyse og gi innsikt. Og som sier noe om hvordan det er å være menneske – i seg selv, i samfunnet og i verden.

Når vi undersøker de store spørsmålene og utfordringene som preger vår tid og virkelighet, søker vi også etter mulige løsninger. Vi vil heller bidra til å bygge broer enn til å gjøre avgrunner dypere. Går vi inn i mørket, tar vi med oss hodelykt.

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny