Jazznytt nr. 266

125 kr

Årets første utgave av Jazznytt er ute. Dette er det første med redaktørteamet Audun Vinger og Filip Roshauw, designer Nick Alexander og redaksjonsmedarbeider Karoline Ruderaas Jerve.
25-årsjubileet til BLÅ markeres med en omfattende sak med mange kilder som dokumenterer den viktige klubbens første periode. Illustratør Flu Hartberg bidrar med sitt eget blikk på denne historien gjennom den lille tegneserien Slik lager du legendarisk jazzklubb, og er også på omslaget. I tillegg er Jacob Young gjenstand for et stort retrospektivt intervju foretatt av Terje Mosnes, Marte Eberson er utgavens deltaker i Blindebukk, og vi kan lese utdrag fra ny bok om Moose Loose og Oslo på 70-tallet, skrevet av Thomas Hylland Eriksen. Bladet inneholder også intervjuer med Zoh Amba og Sverre Gjørvad.

9 på lager

Om utgiveren:


Jazznytt er Norges eneste tidsskrift om jazz. Det ble grunnlagt i 1960, og med sine fire årlige utgaver er det en nødvendig ressurs for alle som er interessert i denne musikken. Jazznytt feirer jazz som en åpen og allsidig kunstform, og følger dens forgreininger til samtidsmusikk, pop og folkemusikk i tillegg til dens tradisjonsrøtter.

Tegn abonnement her!

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny