Kunstjournalen B-post nr. 1_06

79 kr

Kunstjournalen B-post nr. 1_06:
«Politisk? Kunstens roller i offentligheten.»

I en samtid der kunsten, gjerne fra politisk hold, i stadig større grad møtes med forventninger om en debatterende, engasjerende og provoserende brodd, ønsket Kunstjournalen B-post med denne publikasjonen å rette blikket mot de ulike kunstneriske strategier kunsten inntar i møte med offentligheten.

Kunstjournalen B-post var et frittstående tidsskrift om og med samtidskunst som ble utgitt i perioden 2006-2015. Hvert utgave diskuterte en tematikk gjennom nyskrevne tekster og kunstprosjekter. November 2017 ble det avholdt gravøl og evaluerende seminar på Hordaland kunstsenter. Kunstjournalen B-post leverte tankevekkende og dyptpløyende tekster om samtidskunst, og mange av tekstene er like aktuelle i dag som da de først ble publisert. Derfor har Tekstallmenningen tatt inn så mange av B-post sine utgaver som vi kunne få tak i: til glede for nye lesere!

Emner

1 på lager

Om utgiveren:


Kunstjournalen B-post var et frittstående tidsskrift om og med samtidig kunst som ble utgitt i perioden 2006-2015. Hvert utgave diskuterte en tematikk gjennom nyskrevne tekster og kunstprosjekter. November 2017 ble det avholdt gravøl og evaluerende seminar på Hordaland kunstsenter.

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny