Kunstjournalen B-post nr. 1_12: Lyd

79 kr

Kunstjournalen B-post nr. nr. 1_12:
«Lyd»

Hva kjennetegner auditiv kunst, sonisk kunst og lydkunst? Denne utgaven av Kunstjournalen B-post diskuterer LYD i kunsten. Utgaven inneholder tekstbidrag av blant annet Anne Marthe Dyvi, Brandon LaBelle, Carl Michael von Hausswolff,Jana Winderen, Jørgen Larsson, Maia Urstad, Roar Sletteland, Sissel Lillebostad og Trond Lossius.

Kunstjournalen B-post var et frittstående tidsskrift om og med samtidskunst som ble utgitt i perioden 2006-2015. Hvert utgave diskuterte en tematikk gjennom nyskrevne tekster og kunstprosjekter. November 2017 ble det avholdt gravøl og evaluerende seminar på Hordaland kunstsenter. Kunstjournalen B-post leverte tankevekkende og dyptpløyende tekster om samtidskunst, og mange av tekstene er like aktuelle i dag som da de først ble publisert.

Emner

1 på lager

Om utgiveren:


Kunstjournalen B-post var et frittstående tidsskrift om og med samtidig kunst som ble utgitt i perioden 2006-2015. Hvert utgave diskuterte en tematikk gjennom nyskrevne tekster og kunstprosjekter. November 2017 ble det avholdt gravøl og evaluerende seminar på Hordaland kunstsenter.

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny