Kunstjournalen B-post. nr. 1_15: Kamp & konsensus – kunst og offentlig rom

79 kr

Kunstjournalen B-post. nr. 1_15:
«Kamp & konsensus – kunst og offentlig rom»

Hva er kunstens roller i offentlige rom? Med bidrag av bl.a. Ridder, Leander Djønne, Erlend Hammer, Hilde Skjeggestad, Dag Wiersholm, Anne Szefer Karlsen, Gitte Sætre, Sissel Lillebostad og Trond Hugo Haugen.

Kunstjournalen B-post var et frittstående tidsskrift om og med samtidskunst som ble utgitt i perioden 2006-2015. Hvert utgave diskuterte en tematikk gjennom nyskrevne tekster og kunstprosjekter. November 2017 ble det avholdt gravøl og evaluerende seminar på Hordaland kunstsenter. Kunstjournalen B-post leverte tankevekkende og dyptpløyende tekster om samtidskunst, og mange av tekstene er like aktuelle i dag som da de først ble publisert. Derfor har Tekstallmenningen tatt inn så mange av B-post sine utgaver som vi kunne få tak i: til glede for nye lesere!

Emner

3 på lager

Om utgiveren:


Kunstjournalen B-post var et frittstående tidsskrift om og med samtidig kunst som ble utgitt i perioden 2006-2015. Hvert utgave diskuterte en tematikk gjennom nyskrevne tekster og kunstprosjekter. November 2017 ble det avholdt gravøl og evaluerende seminar på Hordaland kunstsenter.

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny