Norsk Shakespearetidsskrift dekker teater, dans og scenekunst i inn- og utland, og har en rekke scenekunstnere og forfattere som bidragsytere. Vi har medarbeidere som skriver teaterpolitiske kommentarer fra en rekke land. Tidsskriftet ble startet i 1998, og har abonnenter og lesere over hele Norden, og regnes som et av Europas beste teatertidsskrift.

Norsk Shakespearetidsskrift utkommer med 4 numre (papir) i året, og publiserer også fortløpende anmeldelser, aktualitetsstoff og podcaster på nettstedet.

shakespearetidsskrift.no

Norsk Shakespearetidsskrift 01/2020

95 kr

Intervju med Eugenio Barba, grunnlegger og kunstnerisk sjef Odin teatret, av Frank Raddatz * Charlotte Myrbråten intervjuer regissør Morten Traavik om det omdiskuterte prosjektet Sløserikommisjonen * Serie: Arbeiderklassen i samtidsteatret. Essayer av Mariken Lauvstad og Espen Klouman Høiner * Intervju med Maria Utsi, avtroppende festivalsjef, festspillene i Nord-Norge, av Mathias Danbolt  * Intervju med Aleksandar Denic, aktuell med Bestialitetens historie, Det Norske Teatret, av Thomas Irmer * Camilla Eeg-Tverbakk om forestillinger om 22.juli: Manifest 2083, Ein av oss og Tilstander av unntak * Solveig Styve Holte intervjuer danser og koreograf Erna Omarsdottir og Damien Jalet * Lars Eidingers Peer Gynt, Schaubühne, Berlin, anmeldt av Susanne Øglænd

6 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny