Norsk Shakespearetidsskrift dekker teater, dans og scenekunst i inn- og utland, og har en rekke scenekunstnere og forfattere som bidragsytere. Vi har medarbeidere som skriver teaterpolitiske kommentarer fra en rekke land. Tidsskriftet ble startet i 1998, og har abonnenter og lesere over hele Norden, og regnes som et av Europas beste teatertidsskrift.

Norsk Shakespearetidsskrift utkommer med 4 numre (papir) i året, og publiserer også fortløpende anmeldelser, aktualitetsstoff og podcaster på nettstedet.

shakespearetidsskrift.no

Norsk Shakespearetidsskrift 04/2020

95 kr

Taylor Mac, vinner av Den internasjonale Ibsen-prisen, intervju av Dennis Pohl * Mitt 2020: Egill Pálsson, Sara Benan, Håkon Ramstad, Pernille Mercury Lindstad * Runar Hodne intervjuer den britiske regissøren Katie Mitchell – engelsk versjon i podcast * Thomas Irmer intervjuer skuespiller Ursina Lardi, kjent for sine samarbeid med Milo Rau, bl.a. i rollen som Lenin på Schaubühne * Anna Burzynska om polsk metoo-skandale i kompaniet Gardzienice, kommentar * Svahte Aulis Löwenborg om EU-initiativ post-Covid-19, kommentar * Hedda Fredly intervjuer Goksøyr & Marens m.fl. om én-til-én teater før og under korona * Demian Vitanza om samtidsdramatikkens og dramatikkens umulighetsrom * Teaterhistorisk klassiker: Andrzej Wirths essay Fra dialog til diskurs, for første gang på norsk * Bergen dramatikkfestival, et rikt og løfterikt initiativ av Idun Vik og Miriam Prestøy Lie, anmeldt av Rania Broud * Bokanmeldelser: Heiner Müller – den amerikanske Leviathan, av Frank Raddatz, Anna og Petra Helgesen: Drama for barn – teatrets sjel

2 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny