Norsk Shakespearetidsskrift dekker teater, dans og scenekunst i inn- og utland, og har en rekke scenekunstnere og forfattere som bidragsytere. Vi har medarbeidere som skriver teaterpolitiske kommentarer fra en rekke land. Tidsskriftet ble startet i 1998, og har abonnenter og lesere over hele Norden, og regnes som et av Europas beste teatertidsskrift.

Norsk Shakespearetidsskrift utkommer med 4 numre (papir) i året, og publiserer også fortløpende anmeldelser, aktualitetsstoff og podcaster på nettstedet.

shakespearetidsskrift.no

Norsk Shakespearetidsskrift 2-3/2021

120 kr

Grace Tabea Tenga samtaler med tre nordiske intellektuelle om debatten om dekolonialisering og identitetspolitikk, Sløseri- og ytringsfriehstkommisjonen: Tormod Carlsen «Ironigenerasjonen og det nye alvoret», Therese Bjørneboe om Kulturrådet og Ytringsfrihetskommisjonens innspillmøter, anmeldelser av Sløserikommisjonen, Flyktningeteater: The Walk – et vandrespill gjennom Europa, Kompaniet Susie Wangs lek med illusjon utfordrer diskursen i samtidsteatret, skriver André Eiermann (essay), Jan Speckenbach om bruken av video i samtidsteatret, portrett av regissørene Warliokobvski, Staffan Valdemar Holm og Susanne Kennedy, samt dramatiker Fredrik Brattberg. Egen seksjon om dans,

8 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny