Parallell 6: RIFT

80 kr

Lisa Him-Jensen født i 1980 i Stockholm og er bosatt i Bergen. Hun er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen og Skrivekunstakademiet, og har stilt ut ved Visningsrommet USF, Oseana, Kragerø Kunstforening og Galleri N. Bergslien. I 2016 debuterte hun med dikt i antologien Signaler, og i 2018 kom diktsamlingen Den sanne horisonten på Cappelen Damm. I januar 2022 kom hennes andre bok Sifonofor på samme forlag.

Parallell 6 er skrevet etter utstillingen Arvestykker av Brita Been (11.06.21 – 08.08.21)

1 på lager

Om utgiveren:

KRAFT Press er et eget forlag med formål å utvide og forsterke KRAFT som et kunnskapssenter og visningssted for samtidig kunsthåndverk. Dette tar form av ulike tekst- og kunstpublikasjoner tilknyttet utstillingsvirksomheten, som sikter mot å tilgjengeliggjøre et bredt spekter og inngangsportaler innen feltet. KRAFT Press sin første satsing er serien Parallell.

I serien Parallell inviteres forfattere til å produsere frittstående tekster til pågående utstillinger ved KRAFT. Tekstene er et resultat av forfatternes frie tolkninger, og en anerkjennelse av tekst som et eget håndverk. Gjennom å invitere nye blikk og perspektiver fra andre fagfelt åpner vi for gjensidig fruktbare og tverrfaglige samarbeid. Bøkene trykkes på Pamflett i Bergen på risograf og designes av Studio Boi.


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny