Samtiden, eid av Aschehoug forlag, er et av Norges ledende tidsskrift siden 1890. Kåret til Årets tidsskrift i 2021. Samtiden presenterer et bredt spekter av temaer, skribenter og sjangrer for å skildre og analysere vår egen samtid. Alt i et format som gjør det mulig å gå i dybden der dagspressen haster forbi.

Samtiden ønsker å vise at det er mulig å skape selvstendige, frie dagsordener også uten ressursene til en stor dagsavis – så lenge man er drevet av ønsket om å fremme vesentlige saker og modige debatter. Artikler i Samtiden er ofte utgangspunkt for debatt i en rekke andre medier. Samtiden publiserer også oversatte artikler av internasjonale skribenter.

samtiden.no

Samtiden 04/2021

179 kr

DET JÆVLA MANGFOLDET
Bjørn Hatterud er gjesteredaktør for et nummer om bostedsmangfold, kroppsfunksjonsmangfold, kroppsutseendemangfold, etniske mangfold, kjønnsmangfold og politisk meningsmangfold. Hele, jævla mangfoldet! Her er artikler, essays og kunstneriske bidrag med tvisyn, sideblikk, tverrgående analyser og annerledes fortellinger om mangfoldet, skrevet av mangfoldet selv.

5 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny