Sunnhetsbladet 2025/01

129 kr

Vår mest undervurderte medisin! Ingen medisiner kan konkurrere med helsegevinstene av fysisk aktivitet. Hvordan har vi endt opp med å behandle medisinsk gull som gråstein, spør lege Øyvind Kjerpeset.

Hvorfor er det ikke opplagt for alle at vi må advare mot ultraprosesser mat? Hvorfor mener noen JA og andre NEI?

Hva betyr det å spise bærekraftig i en norsk kontekst og som fremmer norsk selvforsyning? Emma Kristine Skjerstad snakker med forskerne og får råd om hva vi bør spise mer av.

Surdeigsbrød og fermentering – underverker for fordøyelsen! Og enklere enn du tror. Lær av fermenteringsmester Gry Hammer.

Gode matvaner starter i barndommen. Lær barna å bli smaksdetektiver.

Graden av opplevd mening i livet påvirker både psykisk og fysisk helse, mener forsker og professor Tatjana Schnell. Hva er den viktigste kilden til mening i livet, og hvordan påvirker mening i livet helsa?

Små nyheter fra forskningen.

3 på lager

Om utgiveren:


Sunnhetsbladet

Sunnhetsbladet er et helsemagasin for deg som vil leve godt – med kroppen, hodet og planeten. Her får du forskningsbasert kunnskap, grønne oppskrifter, inspirasjon til en sakte livsstil og verktøy for å ta gode valg i hverdagen. Vi skriver om kosthold, trening, psykisk helse, relasjoner, natur og miljø – med et helhetlig blikk på hva sunnhet betyr i vår tid. Et moderne helsemagasin med røtter tilbake til 1881.

Sunnhetsbladet kommer ut seks ganger i året.

Tegn abonnement her!

Merk:
Lenken fører til en ekstern nettside. Tekstallmenningen har ikke abonnementshåndtering for dette tidsskriftet.

 

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny