Torggata Blad 2/2022

100 kr

I dette temanummeret om nyliberalisme ønsker vi å se nærmere hva denne ideologien innebærer, samt å drøfte hvilke konsekvenser det har for samfunn og natur når teoriene – som innen økonomifaget er enerådende og uutfordret – utføres i praksis. Er det virkelig slik Margaret Thatcher påsto i sine glansdager at «there is no alternative»?
Valg av tema er også et resultat av at organisasjonen Mont Pelerin Society, av enkelte kalt «alle nyliberalistiske tenketankers mor», i oktober 2022 for første gang skal avholde sitt årsmøte – og trolig feire sitt 75-årsjubileum – i Norge.

4 på lager

Om utgiveren:


Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla. Torggata Blad er et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser som vi mener at allmennheten er tjent med at eksisterer.

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny