Z nr. 1-2020: Kinesisk film

110 kr

Kina lager like mange filmer årlig som USA. Det er ikke bare et av verdens største filmmarkeder, man har også en storindustri som gjør seg klar til å ta over det globale underholdningsmarkedet. Nummeret presenterer dagens kinesiske filmproduksjon og den hyperkommersielle kinesiske filmindustrien, og tar også en avstikker til Jia Zhangkes internasjonalt anerkjente art house-filmer.

Innhold: Chris Berry: En ny verdensomspennende filmindustri fra Kina | Gunnar Iversen: Jia Zhangke – Urokråke og samfunnsrefser | Yiwen Song: Å gå på kino i Kina | Yanran Zhu: Barndommens filmopplevelser i Beijing | Jason McGrath: Verden slik den burde være – om normative realismer i dagens kinesiske film

5 på lager

Om utgiveren:


Z filmtidsskrift er Norges eldste nålevende uavhengige filmtidsskrift, og kommer med fire papirutgaver i året. Hvert nummer er temabasert, med dyptpløyende artikler, intervjuer og essayistiske tekster. Z sine bidragsytere er kritikere og filmskribenter som går i dybden, samt akademikere fra hele verden som formidler kunnskapen sin i et tilgjengelig språk.

znett.com

Tegn abonnement her!

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny