I en samtid da alt synes å gå fortere og fortere, bringer tidsskriftet Dyade inn ettertanke og psykologisk refleksjon. Ambisjonen er å lage et tidsskrift som går på tvers av tidens selvfølgeligheter, og som inviterer til refleksjon. Hvert nummer av Dyade belyser ett aktuelt tema innen psykologi, meditasjon, kultur eller samfunn, ofte fra overraskende vinkler. Bladet kommer med fire temanummer i året og drives på frivillig basis, både redaktører og skribenter jobber ulønnet og idealistisk.

dyade.no

Dyade 01/2020

110 kr

Dyade ser nærmere på hvordan man kan få løsnet litt på skammens klamme grep.

I meditasjon og kommunikasjonsgrupper – og i tilspisset samfunnsdebatt – kan vi ofte forsøke å dytte skammen over på andre: «shame dumping». Man blir kvitt følelsen av at noe er galt med en selv ved ganske enkelt å skyve skitten over på andre.

Den ironiske arbeidstittelen på dette heftet var “Betong-Dyade”. Det er vanskelig å endre grunnleggende skamfølelser; de sitter som støpt. Man tror at skammen og det tilknyttede lave selvbilde virkelig er sannheten om en selv. Likevel hviler en slags meditativ optimisme over dette nummerets refleksjoner rundt et utfordrende tema.

Bidragsytere

3 på lager (kan restbestilles)

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny