Dyade 01/2020

110 kr

Dyade ser nærmere på hvordan man kan få løsnet litt på skammens klamme grep.

I meditasjon og kommunikasjonsgrupper – og i tilspisset samfunnsdebatt – kan vi ofte forsøke å dytte skammen over på andre: «shame dumping». Man blir kvitt følelsen av at noe er galt med en selv ved ganske enkelt å skyve skitten over på andre.

Den ironiske arbeidstittelen på dette heftet var “Betong-Dyade”. Det er vanskelig å endre grunnleggende skamfølelser; de sitter som støpt. Man tror at skammen og det tilknyttede lave selvbilde virkelig er sannheten om en selv. Likevel hviler en slags meditativ optimisme over dette nummerets refleksjoner rundt et utfordrende tema.

Bidragsytere

2 på lager (kan restbestilles)

Om utgiveren:


I en samtid da alt synes å gå fortere og fortere, bringer tidsskriftet Dyade inn ettertanke og psykologisk refleksjon. Dyade går på tvers av tidens selvfølgeligheter, og inviterer til refleksjon. Hvert nummer belyser ett aktuelt tema innen psykologi, meditasjon, kultur eller samfunn, ofte fra overraskende vinkler. Bladet kommer med fire temanummer i året og drives på frivillig basis, hvor både redaktører og skribenter jobber ulønnet og idealistisk.

dyade.no

Tegn abonnement her!

Merk:
Lenken fører til en ekstern nettside. Tekstallmenningen har ikke abonnementshåndtering for dette tidsskriftet.

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny