I en samtid da alt synes å gå fortere og fortere, bringer tidsskriftet Dyade inn ettertanke og psykologisk refleksjon. Ambisjonen er å lage et tidsskrift som går på tvers av tidens selvfølgeligheter, og som inviterer til refleksjon. Hvert nummer av Dyade belyser ett aktuelt tema innen psykologi, meditasjon, kultur eller samfunn, ofte fra overraskende vinkler. Bladet kommer med fire temanummer i året og drives på frivillig basis, både redaktører og skribenter jobber ulønnet og idealistisk.

dyade.no

Dyade 04/2020

110 kr

Korona har gjort verden farlig for oss igjen. 

Utryggheten har vært underveis lenge. I vår del av verden har vi levd 75 år i fred og frihet i ly av supermaktbalansen mellom USA og Sovjet. Men siden 1989 har vi gradvis fått et langt mer uforutsigelig forhold mellom fire stormakter – Kina, USA, Russland og EU. Samtidig har det buldret av folkeopprør verden over – nå sist med Hong Kong, Black Lives Matter og Hvite-Russland.

Labile strukturer kan veltes av små hendelser – av sommerfugleffekter som setter større prosesser i gang. Hvor redde skal vi være? Når vil utryggheten gi slipp på oss? Er vi ved starten, midten eller slutten av korona-pandemien?

Det kan ingen vite.

Bli med Dyade inn i pestens, fryktens og kaosteorienes verden.

23 på lager (kan restbestilles)

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny