Fett er et feministisk tidsskrift som kommer ut fire ganger i året. Vi er også konsert- og debattarrangør, foredragsholder og samfunnsdebattant. Målet vårt er å skape et feministisk, offentlig rom for debatt, refleksjon, informasjon og tull. Vi vil at Fett skal engasjere feminister i alle leire, og ønsker å bygge ned gjerdene mellom akademia og aktivismen.

fett.no

Fett 03/21: Funksjon

129 kr

Hva er funksjon, og hva er nedsatt funksjonsevne? I temanummeret Funksjon ser vi nærmere på hvilke utfordringer mennesker med funksjonsnedsettelser opplever og lever med daglig.

Du får blant annet et intervju med Olaug Nilssen om bøkene ‘Tung Tids Tale’ og ‘Yt etter evne, få etter behov’ og hvilke kostnader some er knyttet til det å skrive politisk og nært om barn med funksjonsnedsettelser. Runar Sammol Myrnes Balto skriver om det å ha Tourettes, Christine Bylund bidrar med essay om The Medical Gaze og du kan lese intervju med Unge Funksjonshemmede og Norges Handikapforening om utfordringer knyttet til arbeidsliv, samliv og generell samfunnsdeltakelse.

8 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny