Tidsskriftet Replikk er et uavhengig og ikke-kommersielt tidsskrift laget av studenter og nyutdannede ved Universitetet i Bergen. Vi er universitetets eneste tverrfaglige tidsskrift for samfunnsvitenskap og humaniora, og har fokus på aktuelle og spennende tema som diskuteres på tvers av både sjangre og fagfelt. I tillegg til akademiske artikler trykker vi intervjuer, kunstbidrag, og et variert utvalg korte, skjønnlitterære tekster. Med temabaserte numre streber vi mot at bidragene samlet sett skal skape tverrfaglig dialog mellom de ulike fagområdene. Vår ambisjon er at Replikk med sin særegne kombinasjon av akademiske og populærkulturelle perspektiver skal gi deg som leser verdifullt faglig påfyll samtidig som det kan være tidsskriftet du koser deg med i kaffepausen.

replikk.org

Replikk nr. 51 2021: Myter

100 kr

Denne utgaven inneholder tekster fra studenter, etablerte akademikere og andre skribenter: artikler som tar for seg blant annet sosiologi, historie og medievitenskap, spalter om temaer innenfor kunsthistorie og vitenskapshistorie, skjønnlitteratur og dikt. Sammen med foto- og kunstbidrag presentert i dette nummeret, kaster de nytt lys over et «gammelt» tema. Vi håper at utgaven som helhet kommer til å bidra til nysgjerrighet, bevissthet, refleksjon og spredning av kunnskap.
Redaksjonen: Tijana Przulj, Jonas Andersen Ekeli, Sanne Eikeland Nilsen, Linda Bjerga Vela, Mathias Johannessen, Marit Irene Brendeland, Even Totland, Caroline Sivertsen, Ingrid Heiberg-Andersen, Jostein Eidskrem, Marte Fredrikke Skarstein, Elisabeth Teige, Ulrikke Hugaas, Marie Reitan, Embla Müller, Beate Fladstad

28 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny