Samtiden, eid av Aschehoug forlag, er et av Norges ledende tidsskrift siden 1890. Kåret til Årets tidsskrift i 2021. Samtiden presenterer et bredt spekter av temaer, skribenter og sjangrer for å skildre og analysere vår egen samtid. Alt i et format som gjør det mulig å gå i dybden der dagspressen haster forbi.

Samtiden ønsker å vise at det er mulig å skape selvstendige, frie dagsordener også uten ressursene til en stor dagsavis – så lenge man er drevet av ønsket om å fremme vesentlige saker og modige debatter. Artikler i Samtiden er ofte utgangspunkt for debatt i en rekke andre medier. Samtiden publiserer også oversatte artikler av internasjonale skribenter.

samtiden.no

Samtiden 02-03/2020

199 kr

Et av samtidens store dilemmaer er å ta høyde for at samfunnet blir stadig mer differensiert og komplekst, og samtidig enes om løsninger på felles problemer. De senere årene har «polarisering» blitt en mote- og nøkkelord i samfunnsdebatten. Selv om verden er blitt mer kompleks, er ikke offentligheten nødvendigvis blitt mer nyansert. Både polarisering og korona hindrer oss i å møtes. Samtidens splitter nye dobbeltnummer handler om hva som samler og splitter i vår tid.

8 på lager (kan restbestilles)

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny