Blikk 7/2023

129 kr

I Blikk nr. 7/2023 kan du lese om disse sakene:

FELIX VENTET I TI ÅR: Asylsøkere som klarer å komme seg til Norge, tror at de kommer til trygghet og frihet. Men homofile «Felix» fra Uganda måtte vente i ti år på statsborgerskap før utlendingsmyndighetene trodde på han.

100 PROSENT ALLIERT: Runar Hodne trodde lenge at «Hvem var Ernest» var umoderne og umulig å sette opp på grunn av kvinneforakten. Men det var før teatersjefen på Oslo Nye Teater leste Oscar Wildes mest kjente komedie med et skeivt blikk.

LP’s KAMP OG KJÆRLIGHET: Artisten Laura Pergolizzi lever hardt, og liker det.

IDA OG EVA: I Nadine Mackells debutroman har Ida aldri klart å danse, slippe seg løs, være seg selv. Evas form for kjærlighet er å pøse på, lage den gode maten, og dra med Ida på fest.

ENESTÅENDE: Hvordan er livet når du er singel og over middagshøyden? Forteller det om nederlag i kjærligheten, eller et valg om frihet og selvrealisering? Blikk har tatt en prat med fire lett brente skeive om singellivet.

FESTBREMSEN FRA ARBEIDERKLASSEN: Forfatteren Glenn Bech vil ødelegge stemningen i den skeive, urbane middelklassen. –Det oppsto på et tidspunkt en idé om at vi alle var i samme båt, og så lot vi som om det var sant.

TRANSAKTIVIST OG OBERSTLØYTNANT: Da Bree Fram sto fram som trans i U.S. Space Force, mistet kona mange venner, og familien sluttet å snakke med henne. – I dag har familien det bra, og jeg er blitt en bedre leder, sier oberstløytnanten.

Emner

Bidragsytere

2 på lager

Om utgiveren:


Tidsskriftet Blikk ble startet i 1991 og er Nordens eldste skeive magasin.

Blikk publiserer dagsaktuelle skeive nyheter på nett, mens det fysiske  magasinet kommer med 10 utgaver i året.

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny