For forhandler

Driver du butikk, galleri, kiosk eller bokhandel, og vil tilby flere publikasjoner i hyllene? Tekstallmenningen samarbeider gjerne med forhandlere og tilbyr mange ulike tidsskrifter og bøker fra uavhengige forlag.

BESTILLE ENKELTVARER:

For å bestille varer fra Tekstallmenningen som forhandler bruker du den vanlige nettbutikken vår, men haker av i ruten «Jeg er forhandler». Legg inn organisasjonsnummer og oppdater detaljer. Du vil da få faktura med 25% mva og 40% forhandlerrabatt. Rabatten fremkommer ikke i handlekurven, men vil legges på fakturaen.

ABONNERE PÅ TIDSSKRIFTER:

Hvis du ønsker å få alle kommende utgaver av et tidsskrift tilsendt til ditt utsalgssted, kan du abonnere på tidsskriftet som forhandler. Send i så fall en e-post til kontakt@tekstallmenningen.no med hvilket tidsskrift og antall du ønsker. Da får du tilsendt tidsskriftene for kommisjonssalg, så tar vi oppgjøret i etterkant. Vi gir da 30% rabatt på medgått salg. Tidsskriftene Tekstallmenningen håndterer abonnementer for er: Aksess, ARR, BLA, DER, Jazznytt, Kunsthåndverk, Leseplaneten, Mellom, Museum, Musikk og historie, PLNTY, Prosa, Prosopopeia, Replikk, Røyst, Syn og Segn, Vagant og Z filmtidsskrift.

Vi ser frem til å samarbeide med deg og ditt utsalgssted!

Meny