For abonnenter

Tekstallmenningen, tidsskrift- og småforlagssentralen, jobber med å formidle kulturtidsskrifter og utgivelser fra småforlag. Vi holder til i Bergen, men har hele landet som nedslagsfelt. Vi sender også varer til hele verden; både til de som abonnerer fast på tidsskrifter via oss og til kunder som kjøper enkeltutgaver via nettbutikken vår.

Tekstallmenningen jobber for at redaksjonene i de norske kulturtidsskriftene og småforlagene skal få frigjort ressurser til å gjøre det de kan best: skrive, redigere og produsere ypperlige publikasjoner. Vi mener at frie samfunn er helt avhengig av at kritikker, debatter, analyser og ulike stemmer får komme frem i det offentlige ordskiftet. Vi vil at mangfoldet i samfunnet skal speiles i et mangfold av tidsskrifter og utgivelser. Derfor tar vi oss av distribusjon, formidling og abonnementshåndtering av tidsskrifter og utgivelser fra småforlag.

Tekstallmenningen har nå har ansvaret for abonnentene til nitten av de beste kulturtidsskriftene i Norge. Leserne kan via vår nettside abonnere på en rekke tidsskrifter som skriver om alt fra litteratur, film, kunst, samfunn, historie, identitet og tusen andre viktige ting. I tillegg formidler vi ytterligere nitten tidsskrifter samt en lang rekke bøker og andre utgivelser fra småforlag via vår nettbutikk. For abonnentene betyr dette at det skal være enklere og ryddigere å motta fakturaer, enklere å registrere betalingsmåter som VIPPS eller kredittkort, og enklere å starte, flytte eller stanse et abonnement.

Som abonnent hos Tekstallmenningen kan du når som helst gå inn på MIN SIDE og sjekke eller endre abonnementene dine. Trykk på MIN SIDE-knappen oppe til høyre. Bruk din e-postadresse som brukernavn. Første gang du logger inn må du trykke på «glemt passord». Hvis systemet ikke automatisk sender deg en link for å oppdatere passordet ditt bør du sjekke spamfilteret ditt. Hvis det ikke ligger en mail til deg der kan det være fordi du ligger inne med en feil eller gammel e-postadresse. Send i så fall en e-post til kontakt@tekstallmenningen.no, så oppdaterer vi e-postadressen din i systemet vårt umiddelbart. Via MIN SIDE kan du også endre adressen din.

Vi anbefaler alle våre abonnenter til å registrere seg som mottakere av vårt nyhetsbrev, slik at dere kan følge med på alle utgivelsene som kommer via Tekstallmenningen. Nyhetsbrevet kommer ut ca. to ganger i måneden. Her kan du tegne abonnement. Det er selvsagt gratis, og det er ingen bindingstid.

Følg oss også gjerne på sosiale medier, vi er aktive både på Facebook og Instagram.

Vi håper alle våre abonnenter har gode leseopplevelser, og ser frem til å fortsette å sende dere tidsskrifter fra øverste hylle!

Meny