Leseplaneten 2022/2023-pakke

349 kr

Leseplaneten 2022-2023 pakken inneholder 01/2022, 02/2022, 03/2022, 01/2023 og 02/2023

I nummer 02/2023:
Her finner du spennende fakta om mennesket og maskiner, og kan både lese om og lage superhelter. I hovedhistorien møter vi Ada Lovelace, historiens første programmerer, mens Lille-Sven og gjengen er i feriemodus! Finn ut hvilken superkraft du har, sjekk ut opphavet til flere bokstaver, og stup ned i andre morsomme aktiviteter som kryssord og quiz.

I nummer 01/2023:
Kan du lese om en hyttetur som blir dystrere enn planlagt, og om Lille-Sven og gjengen som prøver seg på matematikk i skogen. Vi ser nærmere på myten om Eldorado – det mytiske riket av gull – og byr på en kreativ dikt-utfordring i Gjør det selv. Finn ut hvilket skogsdyr du ligner mest på, og stup ned i andre morsomme aktiviteter som kryssord og quiz.

I nummer 03/2022:
Les historien om den mystiske pakken med det utrolige innholdet, og om Lille-Sven og gjengen som lager kaos på kjøpesenteret. Bli kjent med spennende fakta om sjokoladens historie. Lær om animsjonsteknikken stop-motion og hvordan du lager egne filmer og historier. Dette nummeret byr på mange kreative oppgaver for store og små!

I nummer 02/2022:
Les om ekle saker i naturen og hvordan du kan lage saltvannsakvarium. I hovedhistorien møter vi Leo som har kranglet med bestevennen, og leserbrevet kommer denne gangen fra Aurelia i USA. Hvordan tror du det går når Lille-Sven og gjengen drar på klassetur? Og gjett hvor mange bokstaver en teltplugg har gitt opphav til?

I nummer 01/2022:
Bli med Kelvin og elevene på en spennende romreise, og les hvordan det går når Lille-Sven og gjengen spiller fotballkamp. Har du tenkt på hvor utrolige skapninger insekter er? Og hvor godt kjenner du landet Sveits? I Bokstavenes historie forteller vi om opprinnelsen til flere bokstaver. I Leseplaneten får leseren dessuten lesetips, kryssord og quiz, og andre oppgaver.

Emner

Bidragsytere

3 på lager

Om utgiveren:


Leseplaneten er et nytt norsk kvalitetsblad for de mellom 6 og 12 år. Bladet byr på illustrerte fortellinger, bilderike fakta og varierte aktiviteter, med innhold av forfattere, illustratører, fagfolk og leserne selv.

leseplaneten.no

Tegn abonnement her!

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny