Piotr Karski

Til sjøs!

299 kr

«Til sjøs!» er en fagbok, faktabok, kunstbok og aktivitetsbok for alle sjøentusiaster. Den veier 1 kilo og inneholder 224 sider fulle av oppgaver. Gjennom oppgavene kan barna reise verden rundt med Magellan, slå båtknuter, finne en sjørøverskatt, bygge et timeglass, rydde havbunnen for søppel, produsere elektrisitet fra en elektrisk rokke, gjøre korallrevet levende igjen og mye mer. Den engasjerer fra første side. Et eventyr!

Fra bokens utgivelse i 2018 har den vært et viktig bidrag til miljø- og maritime kampanjer, arrangementer og festivaler bl. Hold Havet Rent, Maritime Familiedagene, Bergen 950 år, the Tall Ships Races, Passion for Ocean, One Ocean Week. Så langt har det blitt det største bokprosjektet i lokale museer, skoler, bokhandler og bibliotek. Fordi «havet er det viktigste vi har»

1 på lager

Om utgiveren:

Andersens forlag er et uavhengig norsk barnebokforlag. Det ble stiftet i 2017 av en jente med hjelp av hennes kjæreste, adoptivhunden Loke, herr Humle, et eldre edderkopp-par, en mus fra vaskerommet, en skjærefamilie i nabotreet og en katt som kommer uanmeldt på besøk. Forlaget holder til i Bergen.


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny