Parallell 4: FORVANDLINGEN

80 kr

Parallell 4 er skrevet etter utstillingen Deus Ex Machina av Øyvind Suul (29.01.–28.03.2021).

Løveid er født i 1951 i Bergen. Etter å ha vært bosatt i København fra 1999, vendte hun tilbake til hjembyen i 2011. I 1972 debuterte hun med romanen Most og har siden skrevet prosa, lyrikk og dramatikk. Forfatterskapet hennes er svært rikt og omfatter verk innen flere sjangre. Løveid er en av våre mest spilte samtidsdramatikere og blir regnet som en av de viktigste lyrikerne i norsk litteratur. Hun har mottatt Ibsenprisen tre ganger, samt en rekke andre litterære priser.

9 på lager

Om utgiveren:

KRAFT Press er et eget forlag med formål å utvide og forsterke KRAFT som et kunnskapssenter og visningssted for samtidig kunsthåndverk. Dette tar form av ulike tekst- og kunstpublikasjoner tilknyttet utstillingsvirksomheten, som sikter mot å tilgjengeliggjøre et bredt spekter og inngangsportaler innen feltet. KRAFT Press sin første satsing er serien Parallell.

I serien Parallell inviteres forfattere til å produsere frittstående tekster til pågående utstillinger ved KRAFT. Tekstene er et resultat av forfatternes frie tolkninger, og en anerkjennelse av tekst som et eget håndverk. Gjennom å invitere nye blikk og perspektiver fra andre fagfelt åpner vi for gjensidig fruktbare og tverrfaglige samarbeid. Bøkene trykkes på Pamflett i Bergen på risograf og designes av Studio Boi.


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny