Bok365-Magasinet 3/2023

149 kr

Hvem velger egentlig litteraturen vi leser? Det er ikke bare leseren selv. Boken går gjennom mange kanaler og forbi mange portvoktere før den havner i akkurat dine hender. I denne utgaven av Bok365 Magasinet ser vi på bokens ferd, fra ide til ferdig produkt – og ikke minst; Hvem det er som bestemmer hvilken litteratur norske lesere skal serveres. Forlagene forteller om sine prosesser, de mystiske bokrådene åpner dørene, og bibliotekene forteller om sine utfordringer. Knut Gørvell forteller om sine metoder, og Frisk forlag om hvordan de driver direktesalg, om omgår bokhandel-leddet.

Magasinet har også en presentasjon av høydepunktene i bokhøsten 2023, med intervjuer av Lars Lenth (aktuell med «Kongen av Lofoten») og Pascal Engman (aktuell med «X») og A. Audhild Solberg (aktuell med «Skyggene i skolegården»). Magasinet presenterer også nasjonale og internasjonale topplister.

8 på lager

Om utgiveren:


Bok365-magasinet er et uavhengig litteratur- og bokbransjetidsskrift, etablert i 1879 under navnet Norsk Boghandlertidende.

Bok365-magasinet er et sentralt omdreiningspunkt og bindeledd i bokbransjen, mellom forlag, bokhandlere, bibliotek og bransjens organisasjoner – og er et forum for bokbransje- og litteraturnyheter, debattstoff og kommentarer.

Tegn abonnement her!

Merk:
Lenken fører til en ekstern nettside. Tekstallmenningen har ikke abonnementshåndtering for dette tidsskriftet.

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny