Bok365-Magasinet 4/2023

149 kr

For tre år siden raste debatten i bokbransjen om mangfoldsutfordringene – mye ble lovet, men har det skjedd forbedringer. Bok365 Magasinet børster støv av problematikken, og ser nærere på utfordringene i bransjen. Nestleder i Norsk Bibliotekforening, Helene Hegner Voldner, forteller om utfordringene i bibliotekene, forlagene forteller hva de har gjort siden sist, nye forfatterstemmer forteller om sitt møte med bokbransjen, Nazneen Kahn-Østrem snakker om utfordringene på sakprosafeltet, og NRK deler av sin suksessoppskrift.

Magasinet har også et intervju med den nye kultur- og likestillingsministeren Lubna Jaffery – og et intervju med forlagsmannen Bjarne Buset, som takker av etter 40 år i bransjen.

10 på lager

Om utgiveren:


Bok365-magasinet er et uavhengig litteratur- og bokbransjetidsskrift, etablert i 1879 under navnet Norsk Boghandlertidende.

Bok365-magasinet er et sentralt omdreiningspunkt og bindeledd i bokbransjen, mellom forlag, bokhandlere, bibliotek og bransjens organisasjoner – og er et forum for bokbransje- og litteraturnyheter, debattstoff og kommentarer.

Tegn abonnement her!

Merk:
Lenken fører til en ekstern nettside. Tekstallmenningen har ikke abonnementshåndtering for dette tidsskriftet.

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny