Ida Börjel

Ringe hjem: avlyttede samtaler fra russiske soldater i Ukraina

279 kr

Dokumentardiktene i Ringe hjem består av tolkninger av avlyttede telefonsamtaler fra de russiske frontlinjene i Ukraina, som har blitt offentliggjort av de ukrainske sikkerhets- og etterretningstjenestene SBU (СБУ) og HUR (ГУР).

Ida Börjels utvalg består av samtaler ført med den nærmeste familien. Soldatene har ringt til mamma, til pappa, til mormor/ farmor eller til partneren/kona si.

En ensom ukrainsk soldat venter et sted i skogen, og snakker direkte til oss i et videoopptak.

Samlet kan samtalene leses som en advarsel om hvor ødelagt og innskrenket mennesket er i stand til å bli, ovenfor den andre, inne i seg selv.

Når denne boken trykkes har Russlands fullskala invasjon pågått i 575 dager.

Bidragsytere

Ida Börjel

2 på lager

Om utgiveren:

AUDIATUR

Audiatur har sitt utspring i et svært aktivt interskandinavisk nettverk. Visjonen er å skape en stabil distribusjonskanal og et rikholdig (sub-)kulturelt register som viser frem og jobber med litteratur som ellers vies liten eller ingen oppmerksomhet i landets bokhandlere og i media. De jobber aktivt med eksperimentell prosa og poesi, humanistisk og sosialvitenskapelig faglitteratur, fanziner og tidsskrifter. De har en nær dialog med det som finnes av små og mellomstore forlag i Skandinavia. Tanken er at at butikken skal stå for et kvalitetssilende utvalg, der de løfter fram utgivelser de mener fortjener oppmerksomhet og lesere. De tar sikte på å kunne tilby eldre titler, ikke kun de to siste årenes utgivelser.

https://audiaturbok.no/


Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny