Se Kunst Magasin er et tidsskrift for kritisk refleksjon, kunnskap og faglig debatt om den profesjonelle kunstscenen i nord. Tidsskriftet følger det visuelle kunstfeltet fra Kirkenes i nord-øst til Helgelandskysten i sør, og publiserer kunstkritikk, reportasjer, artikler og intervjuer skrevet av frilans skribenter, kunstkritikere og journalister med kunstfaglig kompetanse bosatt i nord.

Redaksjonen er basert i Bodø. Eier og utgiver er SE KUNST i Nord-Norge. Tidsskriftet er medlem av Norsk Tidsskriftforening og støttet av Stiftelsen Fritt Ord. Se Kunst Magasin kommer ut fire ganger i året.

Les nettsaker på www.sekunst.no/SeKunstMagasin

Se Kunst Magasin 02/2021

105 kr

Tidsskriftet Se Kunst Magasin følger det visuelle kunstfeltet fra Kirkenes i nord-øst til Helgelandskysten i sør. I den kommende sommerutgaven som utgis i juni kan du lese intervjuportrett med kunstneren Joar Nango som er aktuell og involvert i mange kunstprosjekter i tiden fremover. Les også hva kunstkritiker Sofia Lång har skrevet om Liv Ertzeid fargerike malerier i utstillingen «The Ba Ba Bug Show» som denne våren ble presentert i Stormen Kunst/dájdda Bodø.

23 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny