Torggata Blad 02/2023

200 kr

Siden årets valg er et lokalvalg, kan du stemme på en bygdeliste eller eventuelt et parti som kan gjøre en viss lokal forskjell. Men, som ved et stortingsvalg, vil stemmen din ikke påvirke strømprisen, renta, krona, inflasjonen eller din eksistensielle livssituasjon. Dette valget er, som valgene før det, allerede avgjort. De rike vinner.

Du kan ikke stemme bort nyliberalismen.

Fortsatt like frustrert eller desillusjonert? Denne utgaven har kanskje hjelpen du trenger. I tillegg til et knippe underfundige skråblikk, dypsindige betraktninger og ukontrollerte utbasuneringer, publiseres her for første gang objektsamlingen Førstehjelpsskrin mot nyliberalisme v. 2.0 i all sin avmaktsreduserende prakt.

5 på lager

Om utgiveren:


Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla. Torggata Blad er et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser som vi mener at allmennheten er tjent med at eksisterer.

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny