Bokvennen Litterær Avis 06-07/2023

99 kr

Et ekstra stort sommernummer av Bokvennen litterær avis (BLA) mesker seg med luksus og overflod som tema, og er fylt til randen med tekster som belyser disse litt skambelagte og samtidig livsbejande ordene fra ulike, og kanskje litt uventa, vinkler.

Vi besøker bibliotekene som ikke bare bugner av bøker, men tilbyr en rekke andre tjenester helt gratis. Kan dette også kalles luksus? Vi har essayer om kjærligheten til te, og forekomsten av rykende tekopper og hylende kanner i litteratur og film, og om fryden av å lese Rabelais’ fortellinger om fråtseri, overskridelse og fjas. Vi har hatt en lang og dyptpløyende samtale med forfatter, poet og gjendikter Øyvind Berg, som også er innom luksusen av å leke/lete seg fram til nye former, og en kortere prat med Martin M. Sørhaug fra House of Foundation om å drive uavhengig forlag og Agnar Lirhus’ boikott av bokhandelkjedene. Dobbelt så mange anmeldelser kan du også lese … og mye, mye mer!

190 på lager

Om utgiveren:


Bokvennen Litterær Avis er Norges eneste rene litteraturavis. Hver måned utkommer en avis spekka med essays, anmeldelser, intervjuer og faste spalter – tilgjengelig og dyptpløyende, lettbeint og tungvektig.

Tegn abonnement her!

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny