Der 02/2021

99 kr

Utgivelsen tar for seg tema Stortingsvalget, og inneholder mye informasjon om norsk politikk som skal hjelpe arabisktalende og norsktalende til å bli bedre kjent med de norske politiske partiene. Det vil handle om partienes historie, hvordan de har gjort det sist valg, hva de mener om de viktigste sakene i 2021. I tillegg kommer artikler og intervjuer med forskjellige eksperter for å vite mer om de viktigste sakene.
Vi har også intervjuet politikerne fra de alle politiske partiene for å svare på spørsmål om rasisme, hvordan å styrke demokrati blant dem som ikke lykkes med å lære norsk og hvorfor en person med innvandrerbakgrunn burde stemme på dem.
Magasinet som kommer med utgivelsen handler om Syrere i Danmark og den nye lovbestemmelsen om å deportere syriske flyktninger.

Emner

34 på lager

Om utgiveren:


«Der» på arabisk betyr hus – og er et bilde på et nytt hjem. Det tospråklige tidsskriftet DER er en plattform for formidling og diskusjon av tema knyttet til kultur, språk, levesett og verdier. Frie ytringer og medier som snakker med mennesker på deres eget språk, er avgjørende for å fremme toleranse og ikke-diskriminering. DER er et tidsskrift på norsk og arabisk, av og for både flyktninger og lokalbefolkningen.

derjournal.no

Tegn abonnement her!

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny