Der 01/2023

99 kr

Velkommen til den nyeste utgaven av det arabisk-norske tidsskriftet DER/دار!

I denne utgaven tar vi deg med på en reise gjennom viktige temaer knyttet til det kommende kommunalvalget. Våre artikler utforsker historien bak valget, funksjonen til et demokrati og presenterer detaljerte analyser av tidligere valgresultater. Vi setter også fokus på innvandreres deltakelse i valget og gir deg en omfattende veiledning om hvordan du kan avgi din stemme og forstå selve valgprosessen.

En spesiell høydepunkt i denne utgaven er vårt intervju med stortingsrepresentant Marian Hussein. Hun deler sin inspirerende barndomshistorie og forteller om sin vei inn i politikken gjennom engasjementet i SV-partiet.

I tillegg tilbyr vi deg «Tinder» – en unik seksjon hvor vi utforsker potensielle koblinger mellom politikere og arabisktalende velgere.

Vi tar også en grundig titt på medielandskapet i Norge og gir deg en dypere forståelse av hvordan media fungerer både nasjonalt og globalt.

DER ønsker deg en lykkelig valgdag, enten du holder en valgkonvolutt og stemmer på høyresiden eller venstresiden, eller om du holder en tom valgkonvolutt, eller sitter på sengen og forbanner Midtøstens diktaturer på valgdagen.

God lesning

Bidragsytere

5 på lager

Om utgiveren:


«Der» på arabisk betyr hus – og er et bilde på et nytt hjem. Det tospråklige tidsskriftet DER er en plattform for formidling og diskusjon av tema knyttet til kultur, språk, levesett og verdier. Frie ytringer og medier som snakker med mennesker på deres eget språk, er avgjørende for å fremme toleranse og ikke-diskriminering. DER er et tidsskrift på norsk og arabisk, av og for både flyktninger og lokalbefolkningen.

derjournal.no

Tegn abonnement her!

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny