Norsk Shakespearetidsskrift dekker teater, dans og scenekunst i inn- og utland, og har en rekke scenekunstnere og forfattere som bidragsytere. Vi har medarbeidere som skriver teaterpolitiske kommentarer fra en rekke land. Tidsskriftet ble startet i 1998, og har abonnenter og lesere over hele Norden, og regnes som et av Europas beste teatertidsskrift.

Norsk Shakespearetidsskrift utkommer med 4 numre (papir) i året, og publiserer også fortløpende anmeldelser, aktualitetsstoff og podcaster på nettstedet.

shakespearetidsskrift.no

Norsk Shakespearetidsskrift 04/2021

95 kr

Intervju med Stefan Herheim om hans iscenesettelse av Wagners Ringen ved Deutsches Oper Berlin; intervju med video- og scenekunstner Arne Vogelgesang om Gamifiseringen av (høyre)politikken, polsk nasjonalist og tv-stjern Redbad Klynstra, intervju med regissør Gisèle Vienne og scenograf Silje Sandodden Kise, teaterfestivalen i Avignon, Ytringsfrihetsfestival i Estland og festivalen i Fjaler 2021, seksjon om dans: Roza Moshtaghi, Ingun Bjørnsgård m.m., anmeldelser av ny, norsk dramatikk, Tove Ellefsen om Benny – Döden, dreven, Lotta Fristorps bok om Benny Fredriksson., Neustart ved Volksbühne i Berlin, m.m.

7 på lager

Kjøp tidligere utgaver

Andre likte også…

Meny